Breecamp Bruist

 • DAP kadootje

  Nog 3 weken tot Breecamp Bruist lost barst en we hebben nog een aantal leukerds hoor. DAP handgemaakte kado’s voor mini’s en maxi’s. Stuk voor stuk unieke items. Leuk om weg te geven maar nog leuker voor jezelf.

 • Zwolsche Aioli

  De aller, aller, allerlekkerste aioli komt gewoon uit Zwolle! Serieus! De knoflook wordt in Zwolle geteeld en Jeroen Kneyber verwerkt het tot zaaaalige, romige aioli. Ergo Zwolsche Aioli. Nog niet geproefd? Dan moet je 3 september helemaal komen. Eenmaal Zwolsche Aioli geproefd, dan wil je nooit meer anders. Oh en de aioli is er ook in een vegan variant. Meer info: zwolsche-aioli.nl, facebook en insta.

 • Groene Kinderopvang ‘t Werkel

  Joeee, ook de dames van Groene kinderopvang ‘t Werkel zijn er weer bij hoor. Iedere editie van Breecamp Bruist weer een feest!! Popcorn bakken!

 • Ilja’s koekblik

  Kleine ondernemers uit onze eigen wijk Breecamp zijn toch wel de kers op de taart hoor. In dit geval letterlijk! Hallo @Ilja’s Koekblik. Bruidstaarten, verjaardagstaarten, koeken, cakes..oh my! Ilja is een bakker in hart en nieren en dat proef je. Kom jij proeven op Breecamp Bruist? Verlekker jezelf vast op de website iljaskoekblik.nl of klik even door naar insta.

 • De Bellenfabriek

  Bellen, grote bellen, nog grotere bellen, enorme bellen. Ze zijn terug!! Kom jij ook bellen blazen bij De Bellenfabriek?

 • Edelstenen een Nieuw Begin

  Ben jij spiritueel ingesteld en brand jij wel eens wierook? Dan hebben wij wat voor jou! Edelstenen Een Nieuw Begin uit Zwolle staat bij ons met o.a. wierrook, witte salie, Palo Santo en prachtige edelstenen. De zussen Brigitte Prins-Bergman en Saskia Bergman helpen je graag een goede keus te maken.

 • By Soil

  Nieuwe producten gemaakt van afvalstromen, hoe gaaf is dat. Thijmen en Teuntje van bySoil werken samen met lokale bedrijven met dezelfde visie. Bijvoorbeeld met Stichting Kringloop Zwolle. Hun afvalstromen zijn de basis van de producten van bySoil. Wij vinden het gaaf Thijmen en Teuntje een podium te geven op Breecamp Bruist.

 • Kindertheater het Molletje

  Of we ook kinderactiviteiten hebben? Zeker, wel meer dan 1

  We starten met Molletje. Ontmoet Molletje en zijn vriendjes Egel, Muis en Co het nijn. Samen beleven jullie een groot avontuur. Richard en Mirjam van Molletje geven op Streek/Foodmarkt Breecamp Bruist2 voorstellingen. De exacte tijden worden nog gecommuniceerd!

 • Anders Koffie

  Onze grote vriend Tjerk Kooistra mag zeker niet ontbreken op Breecamp Bruist. Top koffiebonen met een super tof, circulair verhaal. Dat is Anders Koffie! Het verhaal van circulaire verpakkingen etc kunnen wij wel gaan vertellen maar dat kan Tjerk Kooistra vele malen beter. Dus kom op 3 september een bakkie doen bij de kraam van Anders Koffie. Kun je die heerlijke koffie zelf proeven en met Tjerk in gesprek gaan. Oh je neemt natuurlijk meteen een zak bonen mee!

 • Aimchit Thai Street Food

  Kun je eten op streekmarkt Breecamp Bruist. Uh, en of je kunt eten bij ons. Hello Aimchit Thai Streetfood Kampen!! Normaliter hebben ze standplaats in Kampen maar Yupin Schuurman komt op 3 september graag voor ons en jullie koken. Wij kunnen niet wachten op die fijne loempia’s, pastei en andere Thaise heerlijkheden. Dus laat dat avondeten maar zitten!

 • Weggeefkastje

  Soms komt er een sympathiek initiatief voorbij die wij graag een plekje op onze streekmarkt geven. Ria ten Klei beheert aan de Klokkengieterlaan 24 een weggeefkastje. Een kastje met o.a. voedsel, spelletjes, boeken en menstruatieproducten voor iedereen die het nodig heeft. Heb je wat nodig dan neem je wat mee, kun je wat missen dan laat je wat achter. Mooi toch. Neem een kijkje op https://www.facebook.com/groups/872737196824264 voor meer inof

 • Bernita Handmade Ceramics

  Bernita is in de schuur van haar ouders begonnen met pottenbakken. Hoe gaaf is het dan dat je na 1 jaar al zo goed bent dat je gewoon je eigen bedrijf hebt. Bernita Handmade Ceramics! Handgemaakt keramiek in prachtige ronde vormen gemaakt vol passie. Wij zijn heel blij dat Bernita van Bernita Handmade Ceramics bij ons op Breecamp Bruist aanwezig is. Meer van haar super mooie werk zien? Kijk alvast op haar website bernitahandmadeceramics.nl. Ze zit ook hier op facebook en insta! Wij zeggen, volgen!

 • Fantasy Blossom

  En we gaan gezellig door met @fantasyblossom. Carlijn woont in Stadshagen en maakt armbandjes, oorbellen, kettinkjes. Ieder item wat ze maakt is uniek. Neem vast een kijkje op haar insta pagina fantasy.blossom.

 • De Huppe

  Onze volgende deelnemer heeft weinig introductie nodig. De Huppe! Via onze Voedselco√∂peratie Hof van Breecamp zijn wij al bekend met dit gave en diverse bedrijf. Overheerlijke boerenkaas, biologische muesli’s, honing, eieren, aardappelen, bloemen..noem maar op. De Huppe mag echt niet ontbreken op 3 september!!

 • De Lederman

  Jaap Meijer is de Lederman. Hoe cool is die naam! Jaap houdt zich bezig met ambachtelijk lederbewerking. Ieder product is handgemaakt en uniek en dat zie je. Prachtige riemen, flip wallets, tasjes en nog veel meer. Op Breecamp Bruist laat de Lederman ook nog zien hoe leer bewerken gaat. Super tof!

 • Sport met Juut

  Wij worden ook altijd vrolijk van duurzame ondernemers en daarom zijn wij heel blij met de deelname van Sport met Juut. Judith is super sportief en wil met Sport met Juut de sport wat duurzamer maken. Waarom elke keer nieuwe sportkleding kopen als je het ook tweedehands kan doen. Van t-shirts tot sport bh’s en van trainingsbroeken tot tassen. Vintage en retro spullen. Wil je alvast meer zien van haar assortiment kijk dan op insta: @sportmetjuut of op de website.

 • Tante Troela

  We hebben zoveel leuke deelnemers deze editie van Breecamp Bruist dat we niet weten waar we moeten beginnen dus we gaan lekker van start.

  De eerste leukerd is mee doet is Tante Troela. Claire en Esther zijn al jaren vriendinnen en zijn samen eigenaar van Tante Troela. Kleurige tassen, etuis en nog veel meer unieke producten in Ibizastyle. Of zoals ze zelf zeggen: Live a colourful life!

  Je kunt Tante Troela vinden op facebook en insta en uiteraard op hun eigen website tantetroela.nl

 • We gaan bijna van start!!

  Na een enerverend weekend met een fantastisch concert op de tuin hebben wij even een weekje vrij. Daarna gaan we verder met de voorbereidingen van de leukste streekmarkt van Zwolle, BREECAMP BRUIST!

preloader