Breecamp Bruist

 • Amma Knitwear

  Aaah en dan Amma knitwear. Amerikaanse Allison Meekins en haar Nederlandse schoonmoeder Marleen breien zulke leuke en mooie dingen. Voor baby’s maar ook voor volwassenen breien de dames o.a. mutsen, sjaals, beanies, slofjes, sokken van de warmste wol. Amma knitwear gebruikt, als het kan, ook lokale geoogste wol. Overigens is Amma knitwear hier in Breecamp gevestigd dus hoe lokaal wil je het hebben. Wij zitten de komende winter er warmpjes bij met de gebreide producten van Amma knitwear

 • Jager en Boer

  Jager & Boer, moeten we daar nog wat over zeggen? Doen we lekker toch. Dat vlees, die romige pate’s, die volle smaak van de wildstoof! Lisa Richter-Koers komt met de Green Egg naar Breecamp Bruist hoor. Het water loopt ons al in de mond. Dit keer neemt ze zalige bbq rubs en sauzen mee van Jager & Boer, tangen, messen en mini rookoventjes. Super tof! Oh enne….sssst maar Lisa Richter-Koers en Emile Richter zijn onlangs getrouwd. Feliciteer je ze even als je zaterdag er toch bent?

 • Trotz

  Over Sint en Kerst cadeaus gesproken. Als je bij Trotz niet kan slagen weten wij het ook niet meer. Kaarsen, woonaccessoires, boeken, kindercadeaus, verzin het maar en Trotz heeft het in het assortiment. Petra Lemoine-vd Meijden en Abielle staan bij ons op Breecamp Bruist. Kom neuzen, ruiken en voelen. Nu al even lekker loeren? Trotz.shop en ze zijn op insta en facebook.

 • Kwekerij Onderdijk

  Oooeh en de volgende deelnemer is ook zo tof! Wij zijn heel blij met de deelname van Kwekerij Onderdijk! Met hun super mooie tuinplanten staan ze bij ons op Breecamp Bruist. Sinds een tijd verkoopt Kwekerij Onderdijk ook hele gave tuin cadeaus. Neem vast een kijkje op hun website: www.kwekerij-onderdijk.nl om inspiratie op te doen. Waarschijnlijk denk je net als wij, hebben, hebben, hebben!

 • Wensink Stories

  Hoi Marta Wensink van @wensinkstories. Ook zij sluit aan op zaterdag 3 september. Marta maakt de prachtigste illustraties op hout, glas, papier of wat je maar wilt. Ze verteld je er alles over op Breecamp Bruist.

 • Joeff!

  Een houten lijntekening van jou, je kinderen of je complete gezin. Hoe ontzettend gaaf is dat. We hebben het over Joeff! En niet alleen houten lijntekeningen maar ook portrettekeningen, kaarten en nog veel meer toffe design producten. Natuurlijk is Joeff 3 september er bij!!

 • Atelier Tink

  We hebben nog een leuke kinderactiviteit. Terwijl jij aan het shoppen of lekker aan het proeven bent kunnen je kinderen lekker knutselen bij Atelier Tink. Onder leiding van Sandra van Atelier Tink laat je je kinderen ontdekken, spelen en maken.

 • Natuurlijk Erica Fotografie

  Ze was er een tijdje uit maar ze is terug! Natuurlijk Erica Fotografie!

  Enne Erica Turmel-Donker woont ook nog in Breecamp. Naast gezinsfotografie is Natuurlijk Erica Fotografie ook gespecialiseerd in huwelijksfotografie. Op Breecamp Bruist kun je gratis een prachtige foto van je kind laten maken. Hoe tof is dat. Erica heeft nog meer gave acties in petto maar dat zie je wel op 3 september!

 • Heerlijk uit de Streek

  Met grote bewondering keken wij de afgelopen jaren naar Bianca van Heerlijk uit de streek. Begonnen in haar eigen keuken met het maken van bakmixen heeft ze nu haar droom waar gemaakt. Biologische bakmixen maken met hulp van jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hoe gaaf is dat, dat je elke dag mag doen wat je het liefste doet. Heerlijk uit de streek is uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met nog heel veel mooie dingen op de planning. Bianca van Heerlijk uit de streek is er zaterdag 3 september bij met haar jongeren en haar foodtruck. Pannenkoeken!! Enne die zalige bakmixen neemt ze ook mee!

 • Widaro

  Widaro doet mee!! Heb je hun handgemaakte sieradenlijn gezien? Daar word je toch hebberig van. Trouwens niet alleen van hun sieraden maar die riemen, haarknipjes, tassen…oeh dat wordt keuze stress. Op de website van Widaro kun je de hele catalogus alvast bekijken. Op facebook en insta zijn ze ook.

 • Bohemean – Zwols Bier!

  Bier! Zwols Bier!! Natuurlijk is Roland van Ark er weer bij. Geen Breecamp Bruist zonder Bohemean. Echt Zwols bier met liefde gebrouwen in het bier theater. Nog nooit gehad? Kom vooral proeven. Enne neem meteen wat mee naar huis. Wil je alvast zien welke bieren Bohemean heeft, check de website en facebook.

 • Heels and Sneakers

  Of wij ook muziek hebben? Uiteraard!! En wat voor muziek. Zeg “hoi” tegen Steffen en Birgit van Heels and Sneakers. Zij op heels en hij op sneakers. Twee super enthousiast mensen met veel ervaring gaan jullie verrassen met vette, akoestisch gespeelde top 40 nummers en all time classics. Dat wordt genieten!!

 • Craftketeers

  Hoe tof, weer een leukerd uit Breecamp. Dit maal 2 dames die zich, met nog meer mensen, hebben verenigd in het collectief Craftketeers. Craftketeers is een broedplaats van creatievelingen die zich verzameld hebben in 1 winkel. Handgemaakte kaarten, schilderijen, tassen, theemutsen en nog veel meer. Op zaterdag 3 september staan ze bij ons!

 • DAP kadootje

  Nog 3 weken tot Breecamp Bruist lost barst en we hebben nog een aantal leukerds hoor. DAP handgemaakte kado’s voor mini’s en maxi’s. Stuk voor stuk unieke items. Leuk om weg te geven maar nog leuker voor jezelf.

 • Zwolsche Aioli

  De aller, aller, allerlekkerste aioli komt gewoon uit Zwolle! Serieus! De knoflook wordt in Zwolle geteeld en Jeroen Kneyber verwerkt het tot zaaaalige, romige aioli. Ergo Zwolsche Aioli. Nog niet geproefd? Dan moet je 3 september helemaal komen. Eenmaal Zwolsche Aioli geproefd, dan wil je nooit meer anders. Oh en de aioli is er ook in een vegan variant. Meer info: zwolsche-aioli.nl, facebook en insta.

 • Groene Kinderopvang ‘t Werkel

  Joeee, ook de dames van Groene kinderopvang ‘t Werkel zijn er weer bij hoor. Iedere editie van Breecamp Bruist weer een feest!! Popcorn bakken!

 • Ilja’s koekblik

  Kleine ondernemers uit onze eigen wijk Breecamp zijn toch wel de kers op de taart hoor. In dit geval letterlijk! Hallo @Ilja’s Koekblik. Bruidstaarten, verjaardagstaarten, koeken, cakes..oh my! Ilja is een bakker in hart en nieren en dat proef je. Kom jij proeven op Breecamp Bruist? Verlekker jezelf vast op de website iljaskoekblik.nl of klik even door naar insta.

 • De Bellenfabriek

  Bellen, grote bellen, nog grotere bellen, enorme bellen. Ze zijn terug!! Kom jij ook bellen blazen bij De Bellenfabriek?

 • Edelstenen een Nieuw Begin

  Ben jij spiritueel ingesteld en brand jij wel eens wierook? Dan hebben wij wat voor jou! Edelstenen Een Nieuw Begin uit Zwolle staat bij ons met o.a. wierrook, witte salie, Palo Santo en prachtige edelstenen. De zussen Brigitte Prins-Bergman en Saskia Bergman helpen je graag een goede keus te maken.

 • By Soil

  Nieuwe producten gemaakt van afvalstromen, hoe gaaf is dat. Thijmen en Teuntje van bySoil werken samen met lokale bedrijven met dezelfde visie. Bijvoorbeeld met Stichting Kringloop Zwolle. Hun afvalstromen zijn de basis van de producten van bySoil. Wij vinden het gaaf Thijmen en Teuntje een podium te geven op Breecamp Bruist.

 • Kindertheater het Molletje

  Of we ook kinderactiviteiten hebben? Zeker, wel meer dan 1

  We starten met Molletje. Ontmoet Molletje en zijn vriendjes Egel, Muis en Co het nijn. Samen beleven jullie een groot avontuur. Richard en Mirjam van Molletje geven op Streek/Foodmarkt Breecamp Bruist2 voorstellingen. De exacte tijden worden nog gecommuniceerd!

 • Anders Koffie

  Onze grote vriend Tjerk Kooistra mag zeker niet ontbreken op Breecamp Bruist. Top koffiebonen met een super tof, circulair verhaal. Dat is Anders Koffie! Het verhaal van circulaire verpakkingen etc kunnen wij wel gaan vertellen maar dat kan Tjerk Kooistra vele malen beter. Dus kom op 3 september een bakkie doen bij de kraam van Anders Koffie. Kun je die heerlijke koffie zelf proeven en met Tjerk in gesprek gaan. Oh je neemt natuurlijk meteen een zak bonen mee!

 • Aimchit Thai Street Food

  Kun je eten op streekmarkt Breecamp Bruist. Uh, en of je kunt eten bij ons. Hello Aimchit Thai Streetfood Kampen!! Normaliter hebben ze standplaats in Kampen maar Yupin Schuurman komt op 3 september graag voor ons en jullie koken. Wij kunnen niet wachten op die fijne loempia’s, pastei en andere Thaise heerlijkheden. Dus laat dat avondeten maar zitten!

 • Weggeefkastje

  Soms komt er een sympathiek initiatief voorbij die wij graag een plekje op onze streekmarkt geven. Ria ten Klei beheert aan de Klokkengieterlaan 24 een weggeefkastje. Een kastje met o.a. voedsel, spelletjes, boeken en menstruatieproducten voor iedereen die het nodig heeft. Heb je wat nodig dan neem je wat mee, kun je wat missen dan laat je wat achter. Mooi toch. Neem een kijkje op https://www.facebook.com/groups/872737196824264 voor meer inof

 • Bernita Handmade Ceramics

  Bernita is in de schuur van haar ouders begonnen met pottenbakken. Hoe gaaf is het dan dat je na 1 jaar al zo goed bent dat je gewoon je eigen bedrijf hebt. Bernita Handmade Ceramics! Handgemaakt keramiek in prachtige ronde vormen gemaakt vol passie. Wij zijn heel blij dat Bernita van Bernita Handmade Ceramics bij ons op Breecamp Bruist aanwezig is. Meer van haar super mooie werk zien? Kijk alvast op haar website bernitahandmadeceramics.nl. Ze zit ook hier op facebook en insta! Wij zeggen, volgen!